Generisanje leadova – potencijalnih kupaca
16. septembra 2019. 0

Lead je osoba koja je zainteresovana da kupi, potencijalni kupac. Generisanje leadova je neophodno za uspešan rast svakog preduzeća. Mnoge kompanije pronalaze nove načina za dostizanje novih potencijalnih klijenata.

Želite da vaša kompanija dođe do tačke u kojoj pronalazite nove korisnike. Ključ za postizanje je izgradnja autoriteta i poverenja. To je cilj. U međuvremenu, da biste stigli tamo, morate da generiše potencijalne klijente putem outbound marketinga. Postoji mnogo načina da to učinite, uključujući marketing putem e-pošte, Google oglasa, Facebook oglasa, LinkedIn oglasa itd.

To je stalni izazov. Ako se pronalaženje potencijalnih klijenata osipa to uzrokuje frustracije i mi u potpunosti razumemo i možemo vam pomoći da nađete rešenje koje odgovara vama.

Specijalizovani smo za kreiranje strategija za postizanje dugoročnog rasta za lokalna preduzeća. Tokom kratke konsultacije sa vama, saznaćemo sve o vašem poslu i sve stvari koje ste pokušali, a koje nisu radile. Zatim sastavljamo Lead Generation plan kako bismo stvorili dugoročan, predvidljiv izvor prihoda za vaše poslovanje.

Efikasno digitalno oglašavanje je više od pojavljivanja i klikova – to su novi kupci. Ne koristite digitalno oglašavanje za prikazivanje i klikove – koristite ga da biste doveli više kupaca do vašeg poslovanja.

Naša rešenja ciljaju prave ljude na pravim mestima i u pravo vreme. Tačnije, promovišemo vaše poslovanje na popularnim platformama kao što su Facebook i Google, a ciljamo samo najbolje mogućnosti poput kupaca vaših konkurenata i ljudi sličnih njima.

Na kraju, daćemo vam mesečni izveštaj koji vam prikazuje posete prodavnicama i prihod od kampanje koji smo ostvarili za vas.

Naše rešenje koristi najnaprednije tehnologije oglašavanja za promociju vašeg preduzeća pravim ljudima u pravo vreme, uključujući kupce konkurenata, nedavne posetioce vaše web lokacija, prethodne kupce i još mnogo toga.

Rezultati iz stvarnog sveta: Naši mesečni izveštaji ne prikazuju samo prikaze i klikove – ovi izveštaji pokazuju rezultate koji su važni: telefonske pozive i posete prodavnicama.

Naši iskusni profesionalci za digitalno oglašavanje pobrinuće se za sve apekte strategije. To uključuje kreiranje i objavljivanje oglasa, ciljanje korisnika, pravljenje odredišnih stranica, generisanje izveštaja o prihodu i još mnogo toga!

Uz dugogodišnje veze sa oglasnim partnerima kao što su Google i Facebook, uvek ćemo biti u koraku sa vrhunskim tehnologija digitalnog oglašavanja.

Nudimo u potpunosti upravljane reklamnim kampanjama koji vode ka generisanju leadova.

<strong>Davor Dimić</strong>
Davor Dimić

Specijalista za digitalno poslovanje, digitalni marketing i digitalni konsalting, web development, SEO.