Bez videa, ispričali ste samo pola Vaše priče

video-produkcija

Poboljšajte svoje Online iskustvo

Bez obzira da li želite da izgradite odnos sa klijentima ili promovišete svoje usluge, Video produkcija je odličan način da ispričate svoju priču. U stvari, samo stavljanjem profesionalnog videa na vašu odredišnu stranicu možete stvoriti 4 do 7 veću angažovanost i reakciju posetilaca.

Zašto koristiti Video?

Profesionalno proizvedene fotografije i video snimci vrlo su svestrani. Oni se mogu koristiti na vašoj veb lokaciji i kanalima društvenih medija kao što su Facebook, Tvitter i IouTube. Uspešno viralno oglašavanje zahteva: privlačenje pažnje, zadržavanje te pažnje, navođenje posetilca da dele fotografije ili videa i pozivanje tih gledalaca na akciju.

5 velikih razloga za korišćenje video zapisa na vašoj veb lokaciji:

– Demonstrirajte svoje proizvode – Upoznajte potencijalne kupce sa vašim proizvodom! Stvorite bolju interakciju kreiranjem video zapisa koji ciljaju vaše tržište.
– Angažovanje – Video snimci na vašoj veb lokaciji privlače vašu publiku i podstiče ih da ostanu na vaše sajtu duže.
– Optimizacija za pretraživače – Video snimci mogu privući saobraćaj na vašu veb lokaciju i povećati rangiranje u rezultatima pretraga.
– Promocija događaja – Profesionalno snimljeni videozapis promovisaće uspešno događaje ili konferencije.
– Izgradite lični odnos – Kupci vole da povezuju sa brendom. Video može biti pravi pokretač interakcije.

Svi naši video snimci su snimljeni u HD rezoluciji i dostupni su u dužini od 30, 60 ili 90 sekundi. Možemo da snimamo video zapise prema vašim potrebama – samo pitajte!

Koristite Video kanal da doprete do potencijalnih kupaca.