Mobilne aplikacije su promenili svet u kome živimo i munjevito se razvijaju.

mobilne-aplikacije

Mobilne aplikacija dopunjuju vaš sajt i pomažu klijentima da postignu konkretne i korisne ciljeve. Današnji korisnici mobilnih imaju telefone u jednoj ruci dok gledaju televiziju i aktivniji su na socijalnim mrežama više nego ikad. Ali šta to znači za vaš biznis?

Mobilni uređaji ne služe samo za obavljanje poziva, postali su moćni multimedijalni uređaji. Sada možemo da pregledamo web, proveravamo elektronsku poštu, pravimo fotografije, koristimo GPS, postujemo na socijalnim mrežama i još mnogo toga. Mobilni uređaji su se toliko promenili da se čini da je u budućnosti sve moguće i korišćenje mobilnih je i dalje u porastu.

Sve veći broj preduzeća ulaže u izradu aplikacija za mobilne da bi stupali u interakciju sa klijentima. Sajt za mobilne uređaje je u principu pojednostavljena verzija glavnog sajta. Web sajtovi koji su optimizovani za mobilne nude većinu onoga što nude glavni sajtovi, ali su napravljeni tako da dobro funkcionišu na svim ekranima. Mobilne aplikacije, za razliku od tradicionalnih sajtova, napreduju kao intuitivna alternativa za kupovinu i pregledavanje, što čini prisustvo mobilnih aplikacija neizbežnim za rast poslovanja.

Mobilne aplikacije se preuzimaju i instaliraju na mobilne uređaje. Obično pružaju konkretnu funkciju koja ne može jednako lako da se obavi u web pregledaću. Često su integrisane sa standardnim funkcijama pametnih telefona kao što su fotoaparat ili GPS.

Mobilne Aplikacije pomažu da povećate odanost klijenata, da aktivno komunicirate sa njima i da omogučite lakšu kupovinu na mobilnim uređajima

Razvoj mobilnih aplikacija je sve popularniji u svetu. Mnoge start-up kompanije sada implementiraju mobilne aplikacije za svoje poslovanje kako bi poboljšale svoj biznis i privukle više klijenata. One razvijaju mobilne aplikacije na osnovu svojih korisnika i mogu da preferiraju razvoj aplikacija za iPhone ili razvoj aplikacija za Android.

Kroz mobilnu aplikaciju možete direktno kontaktirati svoje klijente, sve informacije koje želite da pružite svojim klijentima – uključujući posebne prodaje i promocije – su im na dohvat ruke. Putem push obaveštenja možete se još više približiti direktnoj interakciji i podsetiti korisnike o proizvodima i uslugama kad god to ima smisla.

Fleksibilna pristupačnost mobilnih aplikacija je jedan od glavnih razloga njegove popularne upotrebe. Pristupiti mobilnoj aplikaciji 24 X 7 iz bilo kog dela sveta.

Aplikacija za mobilne uređaje u velikoj meri doprinosi prepoznatljivosti vašeg brenda. Mobilna aplikacija je kao prazan bilbord, možete je koristiti za plasiranje sadržaja na željeni način. Što češće uključiti klijente u vašu aplikaciju, pre će kupiti vaš proizvod ili koristiti uslugu

Zašto je razvoj mobilnih aplikacija danas toliko važan? Evo nekoliko razloga..

– Kreirajte novi kanal direktnog marketinga

– Obezbedite dodatnu vrednost svojim klijentima

– Poboljšajte angažovanje klijenata

– Smanjite operativne troškove i  poboljšajte poslovnu efikasnost

– Omogućite jednostavan pristup vašem inventaru

– Omogućite pristup kontaktnim informacijama jednim dodirom

– Budite vidljivi klijentima 24/7

Naši programeri za izradu aplikacija za mobilne uređaje razvijaju profesionalne, jednostavne, prirodne i hibridne mobilne aplikacije za iOS i Android. Posebno prilagođene vašim individualnim idejama, poslovnim ciljevima i specifičnim poslovnim zahtevima.

Opis naših servisa za izradu mobilnih aplikacija

  •     Izrada nacrta (mockup) aplikacije
  •     Izrada hibridne aplikacije (iOS + Android)
  •     Izrada native iOS aplikacije (Swift)
  •     Izrada native Android aplikacije (Android Studio)
  •     Push notifikacije
  •     Portovanje postojeće web aplikacije na mobilnu aplikaciju
  •     Prilagođavanje web aplikacije AMP frameworku

Dizajniramo i razvijamo Android i iPhone aplikacije koje smanjuju troškove, ostvaruju prihode i odvajaju vas od konkurencije

Želite aplikaciju za mobilne uređaje

Poboljšajte interakciju sa klijentima i promovišite usluge i proizvode!