animirani-video

Zašto je animirani video najbolja strategija za Vaše poslovanje?

Animirani video predstavlja jedan od najsvestranijih raspoloživih vrsta medija na današnjem digitalnom tržištu i spada u marketinški alat koji sve kompanije trebaju ozbiljno da uzimaju u razmatranje.

Lepota animiranog videa je u tome što u osnovi možete da kontrolišete sve aspekte onoga što se dešava na sceni. Imate potpunu kontrolu nad izgledom i osećajem videa – scenografijom, dizajnom likova, bojama, tajmingima, prelazima, zvučnim zapisom i još mnogo toga. Bez brige o zapošljavanju pravih glumaca ili pronalaženju pravih lokacija za snimanje – na vama je sve.

Kreiramo za vas animirane poslovne video prezentacije;
Tehnološke, industrijske i naučne animacije, infografike i explainere;
Animirane reklamne i muzičke video spotove;
Animacije za mapirane projekcije na korporativnim skupovima, seminarima i koncertima; Animacije za holograme i mapirane projekcije na holomrežama i objektima;
Uvodimo digitalne tehnologije u sajamske i izložbene prostore;
Modelujemo 3D, virtuelna okruženja (VR), korisnička okruženja (web i aplikacije);
Dizajniramo štampane grafičke materijale, ambalaže i kataloge.

animirani-video-2

Ostvarili smo više uspešnih internacionalnih projekata u oblasti dizajna i produkcije komercijalnih muzejskih izložbi. Uspešno sarađujemo sa vodećim studijima, marketinškim agencijama, muzejima, štamparijama, informatičkim i kreativnim radionicama, tako da Vam možemo ponuditi potpunu stručnu i kreativnu podršku u svim oblastima prema vašim potrebama.

Kako da predstavite svoj biznis uz pomoć Explainer videa i unapredite poslovanje?

Statistike pokazuju da uvodni video znatno povećava prodaju i aktivnost korisnika na web sajtu.
Optimalno trajanje za Explainer video je najčešće 60 – 120 sekundi. Zato što je za manje od minut teško ispričati celu priču, a sa druge strane, statistika pokazuje da ljudima pažnja popušta nakon najviše dva minuta. U posebnim slučajevima moguće je da video traje i znatno duže.

Neke stvari se jedino mogu objasniti putem video explajnera. Promotivni video explainer je nezamenjiv za: Proizvodne procese, Uputstva za korišćenje, Edukativne sadržaje svih vrsta, Eksplikacije softvera i web aplikacija, i drugih uređaja i opreme.

Proces izrade obuhvata saradnju kroz nekoliko faza:
KONCEPT – Kreiranje procesa koji želimo prikazati video explainerom. U ovom delu posla neophodne su nam skice procesa, onako kako ga vi vidite.
TEKST – Pisanje skripta koji šaljemo vama na odobrenje. To je tekst po kome se pravi storyboard ili snima glas naratora koji prati video.
STORYBOARD (priča u slikama) – Crno–bela skica scena koje objašnjavaju budući video. Cilj je da se utvrdi tačan tok odvijanja kadrova u videu.
STIL ILUSTRACIJE – Sadrži predloge ilustracija koje sadrže tekst, karaktere(likove), pozadine, objekte, ikone i druge elemente koji se pojavljuju u explainer-u.
SNIMANJE GLASA (Voiceover) – Organizujemo za vas izbor muškog ili ženskog spikera da pročita tekst koji objašnjava video. (Može na većini glavnih jezika)
ANIMATIK I ANIMACIJA – Proces animacije – uklapanje tajminga voiceover-a, sa storyboardom i ilustracijama.
BIRANJE MUZIKE – Izbor i primena-montaža odgovarajuće muzike i zvučnih efekata koji upotpunjuju video explainer.

animirani-video-4

Animirani video explainer

Unapredite svoje poslovanje uz pomoć animiranih video prezentacija koje povećavaju prodaju i posećenost na vašem sajtu. Objasnite vaš proizvodni ili tehnološki proces, uputstva za upotrebu vaših proizvoda ili vaše web aplikacije.
Pokažite grafikom ono što se ne vidi ili se ne može snimiti.
Kreiramo za vaše potrebe sve edukativne sadržaje originalnom, dinamičnom i atraktivnom animacijom, 2D ili 3D animiranim video spotovima od 60 do 360 sekundi.

Izrada animiranih reklama, tehničkih i naučnih animacija

Predstavite vaše proizvode putem animiranih reklamnih spotova, tehnoloških i naučnih animacija, putem 2D/3D animiranih videa ili direktnom primenom 3D modela na displejima ili na web-u.

Event Animacije (promocije i događaji)

U saradnji sa izvršnim producentima vaših događaja kreiramo atraktivne animacije za korporativne skupove, seminare i koncerte.
Animirana video prezentacija na displejima ili putem mapirane projekcije na bini, zastorima, unutrašnjim i spoljašnjim zidovima, holomrežama ili objektima. Sarađujemo sa priznatim marketinškim agencijama i firmama koje se bave iznajmljivanjem specijalizovane opreme za scenske događaje. Zakoračite sa nama u novo doba digitalne transformacije.

animirani-video-3

Instalacije, izložbe, sajamski štandovi, virtuelna okruženja i dizajn novih medija

Uvođenje novih digitalnih tehnologija kao elemenata – eksponata izložbenih i sajamskih postavki.
Uključite u svoj performans: virtualna 3D okruženja – VR, Prostorne instalacije, Hologramske prezentacije, Interaktivne ekrane, Scenografske eksponate, kao i dizajnirane grafičke elemente.
Uradili smo kreativnu produkciju mnogobrojnih međunarodnih komercijalnih izložbi sa više od 5.000.000 posetilaca.

Animacija izaziva emocije koje odjekuju kod gledalaca, pokreće interakciju i motiviše publiku da prati priču. Pored toga, animacija je manje poznata kao marketinški instrument. Samim tim publika sve više obraća pažnju na animirani video u odnosu na tradicionalne oglase.

Kreiramo za vas animirane video prezentacije

Lepota animiranog videa je u tome što možete da kontrolišete sve aspekte onoga što se dešava na sceni.