Nudimo usluge održavanja i podrške vašem sajtu

Pored profesionalnih web i marketinških usluga, Alt Soft nudi kompletne usluge održavanja sajtova po pristupačnoj ceni. Iako neke kompanije i pojedinci žele da sami da kontrolišu svoje web sajtove, najčešće klijenti nemaju vremena da se posvete održavanju i uređivanju svojih sajtova.

Našim klijentima pružamo osećaj sigurnosti, znajući da stručnjaci vode računa o svim aspektima njihovog web sajta. Naš tim programera ima iskustvo i veštine da unese bilo kakve dopune, izmene ili modifikacije na vašu web lokaciju, bez obzira da li smo je mi kreirali ili ne.

Možemo brzo i efikasno dodavati izmene, nove slike, video snimke, linkove ili blogove. Ako želite da izmenite tekst, font ili jednostavne boje, pobrinužemo se za sve. Ako odlučite da dodate nove stranice ili reklamirate nove proizvode ili usluge, sarađivaćemo sa vama, jedan na jedan, kako bi osigurali da vaši zahtevi budu ispunjeni u najkraćem mogućem roku.

Činjenica je da održavanje web lokacija može biti naporno. Pored toga što vam je potrebno znanje za obavljanje određenih zadataka, obezbeđivanje promena koje se vrše u određenim rokovima, dodaje i veliku količinu pritiska.

Alt Soft će osigurati da vaša online lokacija nesmetano radi i funkcioniše u optimalnom kapacitetu. U slučaju problema, možete računati na to da ćemo ga rešiti brzo i efikasno. Kod nas ćete dobiti personalizovanu i prilagođenu uslugu na koju možete računati, 365 dana u godini, pa detalje i važne stvari ostavite našim stručnjacima.

Naš cilj je da online posao naših klijenata učinimo što lakšim.

Redovni zadaci koji se obavljaju tokom naše podrške su:

– Update Website Softvare

– Eliminisanje HTML grešaka u kodu

– Poboljšanje brzine web sajta

– Redovni bekup sajta

– Objavljivanje novih sadržaja

– Search Engine Optimization

– Održavanje doslednosti svih stranica

– Redovno fiksiranje neispravnih veza

– Web Analitika

– Poboljšanje marketinških i promotivnih akcija

– Redovno ažuriranje vaše kompanije na digitalnoj platformi