Nudimo usluge održavanja i podrške vašem sajtu

Pored profesionalnih web development i marketinških usluga, Alt Soft nudi kompletne usluge održavanja sajtova po pristupačnoj ceni. Iako neke kompanije i pojedinci žele sami da kontrolišu svoje web sajtove, najčešće klijenti nemaju vremena da se posvete održavanju i uređivanju svojih sajtova.

Klijentima pružamo osećaj sigurnosti, naši stručnjaci vode računa o svim aspektima njihovog sajta. Alt Soft programeri imaju iskustvo i veštine da unesu bilo kakve dopune, izmene ili modifikacije na vašu web lokaciju, bez obzira da li smo je mi kreirali ili ne.

Brzo i efikasno pravimo izmene – nove slike, video snimke, linkove ili blogove. Ako želite da izmenite tekst, font ili dizajn, pobrinućemo se za sve. Ako trebate nove stranice ili reklame za nove proizvode ili usluge, pomoćićemo da vaši zahtevi budu ispunjeni u najkraćem mogućem roku.

Održavanje web sajtova može biti naporno. Pored toga potrebno je stručno znanje za obavljanje određenih zadataka. Obezbeđivanje promena koje se vrše u datim rokovima, dodaje i veliku količinu pritiska.

Alt Soft će osigurati da svaka online lokacija nesmetano radi i funkcioniše u optimalnom kapacitetu. U slučaju problema, možete računati na to da ćemo ga rešiti brzo i efikasno. Kod nas dobijate personalizovanu i prilagođenu uslugu na koju možete računati, 365 dana u godini, pa ispravke i važne stvari ostavite našim stručnjacima.

Naš cilj je da online posao naših klijenata učinimo lakšim.

Redovni zadaci koji se obavljaju tokom naše podrške su:

– Update web sajta

– Eliminisanje HTML grešaka u kodu

– Poboljšanje brzine web sajta

– Redovni bekup sajta

– Objavljivanje novih sadržaja

– Search Engine Optimization – SEO

– Održavanje doslednosti strukture svih stranica

– Redovno fiksiranje neispravnih veza

– Web analitika

– Poboljšanje marketinških i promotivnih akcija

– Redovno ažuriranje vaše kompanije na digitalnoj platformi

Koristite naše usluge za održavanje sajtova

Ne želite da razmišljate o bezbednosti?