Nudimo usluge održavanja i podrške vašem sajtu

Pored profesionalnih web development i marketinških usluga, nudimo kompletne usluge održavanja sajtova po pristupačnoj ceni. Iako neke kompanije žele i same da kontrolišu svoje sajtove, najčešće je slučaj da nemaju vremena da se posvete održavanju i uređivanju svojih sajtova.

Klijentima pružamo osećaj sigurnosti, vodimo računa o svim aspektima njihovog sajta. Naši programeri imaju iskustva i veštine da naprave dopune, izmene ili modifikacije na vašu web lokaciju, bez obzira da li smo je mi kreirali ili ne.

Brzo i efikasno ažuriramo – nove slike, video snimke, linkove ili blogove. Ako želite izmene na tekstu, font ili dizajn, pobrinućemo se za sve. Ako vam trebaju nove stranice ili reklame za nove proizvode ili usluge, pomoći ćemo da svi zahtevi budu ispunjeni u najkraćem mogućem roku.

Održavanje web sajtova može biti naporno. Pored toga potrebno je stručno znanje za obavljanje određenih zadataka. Obezbeđivanje promena koje se vrše u datim rokovima, dodaje i veliku količinu pritiska.

Naš cilj je da osiguramo da svaka online lokacija nesmetano radi i funkcioniše u optimalnom kapacitetu. U slučaju problema, računajte na to da ćemo ga rešiti brzo i efikasno. Kod nas imate personalizovanu i prilagođenu uslugu na koju možete računati, 365 dana u godini.

Naš cilj je da online posao naših klijenata učinimo lakšim.

Redovni zadaci koji se obavljaju tokom podrške su:

– Update web sajta

– Eliminisanje HTML grešaka u kodu

– Poboljšanje brzine web sajta

– Redovni bekup sajta

– Objavljivanje novih sadržaja

– Search Engine Optimization – SEO

– Održavanje doslednosti strukture svih stranica

– Redovno fiksiranje neispravnih veza

– Web analitika

– Poboljšanje marketinških i promotivnih akcija

– Redovno ažuriranje vaše kompanije na digitalnoj platformi

Koristite naše usluge za održavanje sajtova

Ne želite da razmišljate o bezbednosti?