Fleksibilan i moćan sistem za upravljanje sadržajem

izrada-drupal

Danas je Drupal mnogo više od samo alata za razvoj web sajtova malih preduzeća. Drupal je uspešna online platforma za internet prodavnice ili sistema za isporuku velike količine sadržaja mnogim korisnicima ili spoljnim sistemima. Takođe je savršen za namenske unutrašnje sisteme kao što su CRM, menadžement dokumentima i intranet sistemi.

Drupal development

Pri svakom planiranju novog sajta uzimate u obzir dostupna tehnološka rešenja. Prvo i najvažnije, želite provereni sistem koji će se razvijati u narednih nekoliko godina. Cena takođe može biti velika prednost, a u slučaju Drupala-a, ne morate da platite ništa. Drupal je sistem otvorenog koda, što znači da za korišćenje sistema ne morate plaćati nikakve licence.

Odabirom Alt Softa za razvijanje Drupal 8 sajta birate provereni sistem i provereni tim: Tim koji Drupal koristi više od deset godina i koji voli da razvija sisteme zasnovane na Drupal-u. Tim koji će voditi projekat do kraja.

Pomoći ćemo vam da prođete kroz sve faze stvaranja web sajta – ne samo programiranje već i grafički dizajn, planiranje arhitekture, testiranje, optimizacija performansi, podrška za hosting i post-implementaciju.

Ako imate sajt koji je kreiran pomoću Drupala i trebaju vam programeri da bi se dalje razvijao, mi ćemo vam pomoći! Veliki deo naših klijenata došao nam je sa već postojećim sajtom ili aplikacijom zasnovanom na Drupal-u. Trebao im je tim programera koji će im pomoći da kontinuirano razviju svoj sistem.

Napravili smo mnogo web sajtova za kompanije koje predstavljaju širok spektar industrije. U mogućnosti smo da se brzo nađemo u novom projektu i započnemo sa isporukom novih funkcionalnosti. Našem timu nije potrebno mnogo vremena da bismo razumeli sistem koji su izgradili drugi programeri, jer nas je višegodišnje iskustvo naučilo šta da očekujemo i kako da razvijamo sisteme koji rade.

Migracije na Drupal 8

Drupal 8 je revolucionarni sistem i veliki korak napred u Drupal-ovom razvoju. Ako želite da premestite sajt kreiran sa Drupal 6 ili 7 na Drupal 8, mi ćemo vam pomoći! Izvršili smo mnoge migracije, od kojih su većina bile baze podataka sa velikiom brojem zapisa o sadržaju i korisnicima.

Tokom prelaska na Drupal 8, takođe možemo poboljšati sistem i njegove strukture podataka ili dodati nove funkcionalnosti i učiniti sve što je u našoj moći da ga još bolje uklopimo u poslovne svrhe.

Takođe možemo preći na Drupal iz drugih sistema, kao i sa starijih web lokacija Drupal 6 i Drupal 7.

Novi grafički dizajn, novi Drupal templejti

Korisnici ne vole ne-intuitivne ili ružne sajtove. Izgled je veoma važan, jer određuje da li možete osvojiti nove kupce. U Alt Softu smo veliki naglasak stavili na korisničko iskustvo i dizajn. Mi pomažemo našim klijentima da razviju sisteme koji su istovremeno čvrsti, lepi i korisni.

Ako mislite da je vašoj veb lokaciji potreban novi izgled, slobodno nas kontaktirajte.

Optimizacija performansi Drupala

Prekompleksne strukture podataka, pogrešna konfiguracija sistema ili vašeg servera mogu dovesti do toga da Drupal-ove performanse budu usporene. Ako se bavite ovim problemom, imamo rešenje, otkrivamo probleme performansi u testiranim sistemima, a zatim predstavljamo predlog kako da ih rešite.

Revizija Drupal koda

Pregled koda je standardni proces u našem radu, to radimo u svakom projektu. Takođe možemo pregledati kod u vašem sistemu, ukazati na potencijalne mogućnosti poboljšanja kvaliteta, ubrzavanja ili poboljšanja njegove sigurnosti.

Drupal Commerce je framework koji omogućava da dodajete katalog proizvoda na vaš sajt. Sa kompletnim sistemom za administraciju proizvoda, korpom za kupovinu i formama za naplatu, i njegovom sposobnošću da podrži višejezične i više-valutne naplate čini ga odličnim izborom za internet prodavnice.

Da li želite da poboljšate google rang svoje veb lokacije sa Drupal-om