Drupal platforma – fleksibilan i moćan sistem za upravljanje sadržajem

izrada-drupal

Drupal je mnogo više od alata za razvoj web sajtova malih preduzeća. Drupal je uspešna online platforma za internet prodavnice ili sistema za isporuku velike količine sadržaja mnogim korisnicima ili spoljnim sistemima. Takođe je savršen za namenske unutrašnje sisteme kao što su CRM, menadžement dokumentima i intranet sistemi.

Drupal development

Pri svakom planiranju sajta uzimaju se u obzir dostupna tehnološka rešenja. Prvo i najvažnije, želite provereni sistem koji će se razvijati u narednih nekoliko godina. Cena može biti velika prednost, a u slučaju Drupala-a, ne morate da platite ništa. Drupal je sistem otvorenog koda, što znači da za korišćenje sistema ne morate plaćati nikakve licence.

Odabirom Alt Softa za razvijanje Drupal sajtova birate proverene partnere i provereni tim koji Drupal koristi više od deset godina i koji voli da razvija sisteme zasnovane na Drupal-u, tim koji će voditi projekat do kraja.

Pomoćićemo vam da razumete sve faze stvaranja web sajta – ne samo programiranja već i dizajn, planiranje arhitekture, testiranje, optimizaciju performansi, podršku za hosting i post-implementaciju.

Ako imate sajt koji je kreiran pomoću Drupala i trebaju vam programeri da bi se dalje razvijao, tu smo za vas! Veliki broj klijenata došao nam je sa već postojećim sajtom ili aplikacijom zasnovanom na Drupal-u. Trebao im je tim programera koji će im pomoći da kontinuirano razvijaju i unaprede svoj sistem.

Napravili smo mnogo sajtova za kompanije koje predstavljaju širok spektar industrija. Brzo se snalazimo na novim projektima i kreiranjem novih rešenja. Nije nam potrebno mnogo vremena da razumemo sistem koji su izgradili drugi programeri, jer nas je višegodišnje iskustvo naučilo šta da očekujemo i kako da razvijamo sisteme koji rade.

Migracije na Drupal 9

Drupal 9 je revolucionarni sistem i veliki korak napred u razvoju Drupal-a. Ako želite da migrirate sajt kreiran u Drupal 6, 7 ili 8 platformi na Drupal 9, mi ćemo vam pomoći! Uradili smo mnoge migracije, od kojih su mnoge bile velike baze podataka sa velikim brojem zapisa o sadržaju i korisnicima.

Tokom prelaska na Drupal 9, možemo poboljšati sistem i njegovu strukturu podataka ili dodati nove funkcionalnosti i učiniti sve što je u našoj moći da ga još bolje uklopimo u poslovne svrhe. Takođe možemo uraditi migraciju na Drupal iz negog drugog sistema.

Novi grafički dizajn, novi Drupal templejti

Korisnici ne vole neintuitivne ili ružne sajtove. Izgled je veoma važan, jer utiče na dostizanje novih korisnika. U Alt Softu veliki akcenat smo stavili na korisničko iskustvo i dizajn. Pomažemo klijentima da razviju sisteme koji su istovremeno stabilni, lepi i korisni.

Ako mislite da je vašoj web lokaciji potreban novi izgled, slobodno nas kontaktirajte.

Optimizacija performansi Drupal-a

Prekompleksne strukture podataka, pogrešna konfiguracija sistema ili vašeg servera mogu dovesti do toga da Drupal-ove performanse budu usporene. Ako imate ovaj problem, imamo rešenje, otkrivamo razloge za pad performansi u testiranim sistemima i otklanjamo uzroke.

Revizija Drupal koda

Analiza koda je standardni proces u našem radu, to radimo u svakom projektu. Takođe ukazaćemo na potencijalne mogućnosti poboljšanja kvaliteta, ubrzavanje ili poboljšanja sigurnosti.

Drupal Commerce je framework koji omogućava da dodajete katalog proizvoda na vaš sajt, da imate online prodavnicu. Sa kompletnim sistemom za administraciju proizvoda, korpom za kupovinu i formama za naplatu i njegovom sposobnošću da podrži višejezične i više-valutne naplate čini ga odličnim izborom za internet prodavnice.

Da li želite da poboljšate Google rang svoje web lokacije sa Drupal platformom i kreirate svoje online prusustvo

Razvijanje Drupal sajtova je naša specijalnost!

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju