WEB DIZAJN JE PREDUSLOV ZA USPEŠNO ONLINE POSLOVANJE

Dobar web dizajn i UX je jednostavan, a opet tako složen. Kad se pravilno izvede, izgleda prirodno i intuitivno. Ali nemojte se zavaravati: izbor boja, odluke o navigaciji, hijerarhija, SEO odluke i još mnogo toga direktno utiču na konverzije i kvalitetnu korisničku uslugu. Dobar dizajn je onaj koji donosi dobar posao.

Vođeni stilom i ličnošću brenda, kreiramo digitalna iskustva u sinhronizaciji sa ponašanjem i emocijama vašeg ciljnog tržišta. Naš vizuelni pečat, vaš globalni otisak.

Težimo da crtamo kao umetnici, ali i da dizajniramo poput arhitekata; funkcionalno koliko i kreativno. Nijedna dizajn ne odgovara svima, pa radimo na izradi i estetici na način koji se uklapa isključivo u vašu marku. Možete potrošiti velike pare na reklamne kampanje koje privlače saobraćaj na vašoj web lokaciji, ali morate voditi računa na ono što krajnji korisnici vide kada stignu, ako zaista želite da vidite rezultate.

To je ono što mi imamo za cilj, primenjujući istraživačke strategije dizajniranja koje daju jasnu perspektivu onome što imate da kažete. Koncentrisanje na korisničko iskustvo rezultira višim rangiranjem na Google-u i dovodi do lojalnih posetilaca.

web-dizajn-plan

Usluge web dizajna

Za većinu preduzeća sajt je sastavni deo njihove marketinške strategije. Kada posetioci ili potencijalni kupci dođu na web lokaciju u potrazi za proizvodom ili uslugom, od ključne je važnosti da im se obezbedi doživljaj estetski prijatan ljudskom oku, da se lako kreću i da sadržaj bude atraktivan i relevantan.

Sa timom web stručnjaka, SEO pisaca sadržaja i grafičkih dizajnera, izdvajamo vreme da istražimo ciljanu publiku na vašem specifičnom tržištu, stvorimo kreativan i jedinstven sadržaj koji će se baviti potrebama kupaca i implementirati niz inovativnih ideja koje vas vode ispred konkurencije.

Prilikom dizajniranja sajtova prilagođavamo se poslovnim ciljevima stvaranjem digitalne strukture koja funkcioniše za vas i vaše kupce.

Dizajniranje web stranica

Kada je u pitanju web dizajn, naš cilj je da stvorimo specifičan izgled vaše web stranice kako biste postigli značajno rangiranje.

Ovo uključuje generisanje stranica dizajniranih kako za korisnike tako i za pretraživače. Takođe vodimo računa o dizajnu koji su prilagođen mobilnim uređajima, što je u ovom digitalnom dobu neophodno.

Ako impresionirate klijente sa web dizajnom, osiguraćete da je prisustvo vašeg brenda moderno i aktivno. Estetika dizajna osigurava da se posete pretvaraju u konverzije, prodaju, prihode i da šire svest o brendu.

web-dizajn-koncept

Naš je cilj da izgradimo čiste web stranice sa doslednim korisničkim iskustvom, dobro napisanim sadržajem i rangiranjem u pretraživačima. To su ključni aspekti kada je u pitanju izgradnja uspešnog web sajta.

U digitalnom dobu gotovo je neophodno da svaki brend ili kompanija ima snažno prisustvo na mreži. Iako je to lakše reći nego učiniti, uspešna web lokacija omogućava lojalnim i potencijalnim kupcima potpuni pristup svemu što trebaju znati o poslu .

Kreiramo web dizajn prilagođen mobilnim uređajima, vodeći računa da krajnji korisnici odgovore na vaš brend, gde god i šta god odluče da urade digitalno. Ono što nudimo je digitalno partnerstvo sa vama; smernice, saradnja i izvršenje od početka projekta do završetka.

Znamo da je web dizajn mnogo više od boja, dizajna i funkcija. Radi se o deljenju priče vrednoj slušanja, širenju jedinstvene vizije i promociji boljeg izbora pravim ljudima.

Šta ćete dobiti radeći sa agencijom za web dizajn?

Prilagođeni sajt dizajniran za vaše poslovanje i potrebe online klijenata. Želimo da budete uključeni u svaki korak procesa! Kada kreirate sajt sa nama, imate:    

Direktnu komunikacija sa timom za diskusiju o projektu, uključujući izradu strategije, projektne zahteve, detalje o budžetu, opseg posla, raspored i slično.     

Saradnja sa dodeljenim menadžerom projekta za kontrolu web procesa, definisanje očekivanja, odgovaranje na sva pitanja i obezbeđivanje informacija kako će vaš sajt biti izgrađen.     

Proces odobravanja strategije, dizajna, sadržaja i pokretanja web sajta.