WEB DIZAJN JE PREDUSLOV ZA USPEŠNO ONLINE POSLOVANJE

Vrhunski web dizajn i UX je jednostavan, a opet tako složen. Kad se pravilno uradi, izgleda prirodno i intuitivno. Izbor boja, odluke o navigaciji, organizaciji, SEO i još mnogo toga direktno utiču na konverzije i kvalitetnu korisničku uslugu. Dobar dizajn je onaj koji donosi dobar posao.

Vođeni vašim stilom i identitetom, kreiramo digitalna iskustva u sinhronizaciji sa ponašanjem i emocijama ciljnog tržišta. Naš vizuelni pečat, vaš globalni otisak.

CIlj nam je da crtamo kao umetnici i dizajniramo poput arhitekata; funkcionalno koliko i kreativno. Nijedna dizajn ne odgovara svima. Zato radimo na estetici na način koji se uklapa isključivo u vašu marku. Ukoliko imate reklamne kampanje koje dovode saobraćaj na web sajt, morate voditi računa na ono što krajnji korisnici vide kada stignu, ako zaista želite rezultate.

To je ono što mi imamo za cilj, strategije dizajniranja koje daju jasnu perspektivu onome što želite da kažete. Akcenat na korisničko iskustvo rezultira višim rangiranjem na Google-u i dovodi do stvaranja lojalnih posetilaca.

web-dizajn-plan

Usluge web dizajna

Za većinu preduzeća sajt je sastavni deo marketinške strategije. Kada posetioci ili potencijalni kupci dođu na web lokaciju u potrazi za proizvodom ili uslugom, od ključne je važnosti da im se obezbedi doživljaj estetski prijatan ljudskom oku – da se lako kreću i da sadržaj bude atraktivan i relevantan.

Sa timom SEO kopirajtera, web dizajnera, istražimo ciljnu publiku na vašem specifičnom tržištu, kreiramo jedinstven sadržaj koji odgovara potrebama kupaca i implementiramo niz inovativnih ideja koje vas vode ispred konkurencije.

Pri dizajniranju sajtova prilagođavamo se poslovnim ciljevima razvojem digitalne strukture koja funkcioniše i za vas i kupce.

Dizajniranje web stranica

Kada je u pitanju web dizajn, cilj je da kreiramo specifičan izgled vaše web stranice koji doprinosi značajno višem rangiranju. Ovo uključuje dizajniranje stranica kako za korisnike tako i za pretraživače. Važno je voditi računa o dizajnu koji je prilagođen mobilnim uređajima, što je neophodno u novom digitalnom dobu .

Ako impresionirate klijente dizajnom, imaćete bolje prisustvo vašeg brenda – moderno i aktivno. Estetika treba da pomogne da se posete pretvaraju u konverzije, prodaje, veće prihode i da šire svest o brendu.

web-dizajn-koncept

Naš cilj je da izgradimo čiste web stranice sa doslednim korisničkim iskustvom, dobro napisanim sadržajem i višim rangiranjem na pretraživačima. To su ključni aspekti kada je u pitanju izgradnja uspešnog sajta.

U digitalnom dobu neophodno je da svaki brend ili kompanija ima snažno prisustvo na mreži. Iako je to lakše reći nego učiniti, uspešna web lokacija omogućava lojalnim i potencijalnim kupcima potpuni pristup svemu što trebaju da znaju o poslu .

Web dizajn prilagođen mobilnim uređajima. Krajnji korisnici treba da imaju odgovore gde god i šta god odluče da urade. Ono što nudimo je digitalno partnerstvo sa vama; smernice, saradnja od početka do završetka projekta .

Web dizajn je mnogo više od boja, dizajna i funkcionalnosti. Radi se o deljenju priče vrednoj slušanja, širenju jedinstvene vizije i promociji boljeg izbora.

Šta ćete dobiti radeći sa agencijom za web dizajn?

Prilagođeni sajt dizajniran za vaše poslovanje i potrebe online klijenata. Želimo da budete uključeni u svaki korak procesa!  

Direktnu komunikacija sa timom za razgovor o projektu, uključujući izradu strategije, projektne zahteve, detalje o budžetu, opseg posla, raspored i slično.     

Saradnja sa dodeljenim menadžerom projekta za kontrolu, definisanje očekivanja, odgovaranje na sva pitanja i obezbeđivanje informacija kako će vaš sajt biti izgrađen.     

Proces odobravanja strategije, dizajna, sadržaja i pokretanja web sajta.     

Dizajniramo sajtova koji imaju identitet

Zakažite sastanak da proverite!