WEB DIZAJN JE PREDUSLOV ZA USPEŠNO ONLINE POSLOVANJE

Vrhunski web dizajn i UX je jednostavan, a opet tako složen. Kad se pravilno izvede, izgleda prirodno i intuitivno. Ali nemojte se zavaravati: izbor boja, odluke o navigaciji, hijerarhija, SEO i još mnogo toga direktno utiču na konverzije i kvalitetnu korisničku uslugu. Dobar dizajn je onaj koji donosi dobar posao.

Vođeni stilom i identitetom brenda, kreiramo digitalna iskustva u sinhronizaciji sa ponašanjem i emocijama ciljnog tržišta. Naš vizuelni pečat, vaš globalni otisak.

CIlj nam je da crtamo kao umetnici i da dizajniramo poput arhitekata; funkcionalno koliko i kreativno. Nijedna dizajn ne odgovara svima, zato radimo na izradi i estetici na način koji se uklapa isključivo u vašu marku. Ukoliko trošite velike pare na reklamne kampanje koje privlače saobraćaj na web sajt, morate voditi računa na ono što krajnji korisnici vide kada stignu, ako zaista želite da vidite rezultate.

To je ono što mi imamo za cilj, uz primenu strategije dizajniranja koje daju jasnu perspektivu onome što imate da kažete. Koncentrisanje na korisničko iskustvo rezultira višim rangiranjem na Google-u i dovodi do lojalnih posetilaca.

web-dizajn-plan

Usluge web dizajna

Za većinu preduzeća sajt je sastavni deo njihove marketinške strategije. Kada posetioci ili potencijalni kupci dođu na web lokaciju u potrazi za proizvodom ili uslugom, od ključne je važnosti da im se obezbedi doživljaj estetski prijatan ljudskom oku – da se lako kreću i da sadržaj bude atraktivan i relevantan.

Sa timom web stručnjaka, SEO pisaca i grafičkih dizajnera, izdvajamo vreme da istražimo ciljnu publiku na vašem specifičnom tržištu, stvorimo kreativan i jedinstven sadržaj koji će se baviti potrebama kupaca i implementirati niz inovativnih ideja koje vas vode ispred konkurencije.

Prilikom dizajniranja sajtova prilagođavamo se poslovnim ciljevima stvaranjem digitalne strukture koja funkcioniše za vas i kupce.

Dizajniranje web stranica

Kada je u pitanju web dizajn, naš cilj je da kreiramo specifičan izgled vaše web stranice da postignete značajno rangiranje.

Ovo uključuje dizajniranje stranica kako za korisnike tako i za pretraživače. Vodimo računa o dizajnu koji su prilagođen mobilnim uređajima, što je neophodno u novom digitalnom dobu .

Ako impresionirate klijente sa dizajnom, osiguraćete veće prisustvo vašeg brenda – moderno i aktivno. Estetika dizajna treba da pomogne da se posete pretvaraju u konverzije, prodaju, prihode i da šire svest o brendu.

web-dizajn-koncept

Naš je cilj da izgradimo čiste web stranice sa doslednim korisničkim iskustvom, dobro napisanim sadržajem i odličnim rangiranjem na pretraživačima. To su ključni aspekti kada je u pitanju izgradnja uspešnog sajta.

U digitalnom dobu neophodno je da svaki brend ili kompanija ima snažno prisustvo na mreži. Iako je to lakše reći nego učiniti, uspešna web lokacija omogućava lojalnim i potencijalnim kupcima potpuni pristup svemu što trebaju da znaju o poslu .

Web dizajn prilagođen mobilnim uređajima. Krajnji korisnici treba da imaju odgovore gde god i šta god odluče da urade. Ono što nudimo je digitalno partnerstvo sa vama; smernice, saradnja i izvršenje od početka do završetka projekta .

Web dizajn je mnogo više od boja, dizajna i funkcija. Radi se o deljenju priče vrednoj slušanja, širenju jedinstvene vizije i promociji boljeg izbora.

Šta ćete dobiti radeći sa agencijom za web dizajn?

Prilagođeni sajt dizajniran za vaše poslovanje i potrebe online klijenata. Želimo da budete uključeni u svaki korak procesa! Kada kreirate sajt sa nama, imate:    

Direktnu komunikacija sa timom za razgovor o projektu, uključujući izradu strategije, projektne zahteve, detalje o budžetu, opseg posla, raspored i slično.     

Saradnja sa dodeljenim menadžerom projekta za kontrolu web procesa, definisanje očekivanja, odgovaranje na sva pitanja i obezbeđivanje informacija kako će vaš sajt biti izgrađen.     

Proces odobravanja strategije, dizajna, sadržaja i pokretanja web sajta.     

Dizajniramo sajtova koji imaju identitet

Zakažite sastanak da proverite!