Da li vam je potrebna kvalitetna internet prodavnica?

internet-prodavnica

Ako imate proizvode za prodaju ili pružate usluge, važno je da imate dobro dizajniranu, sveobuhvatnu i funkcionalnu Internet prodavnicu.

Kako većina uspešnih maloprodajnih marki i prodavnica ulazi u digitalni prostor, zastupljenost web prodavnica je sve veća. U stvari, danas mnogi brendovi i startap-ovi zapravo započinju prodaju i marketing putem interneta, preskakajući tradicionalnu trgovinu.

Kada je u pitanju rast maloprodaje, e-trgovina je definitivno put kojim treba ići, od širenja svesti o robnoj marci, pronalaženju kupaca i pokretanja prodaje / prometa.

E-trgovina je jednostavno platforma koja kupcima i posetiocima pruža pogodan i organizovan način za kupovinu proizvoda na internetu i / ili pristup relevantnim informacijama.

Prema poslednjim istraživanjima, sve više korisnika voli da kupuje putem interneta, a prosečan pojedinac provodi često i više od 5 sati nedeljno kupujući na raznim web lokacijama.

Možete li zamisliti koliko prodaje i prometa može da generiše sajt sa efikasnom platformom na kojoj je postavljen vaš brend? Kao vlasniku preduzeća, marketing putem online prodaje bi trebao biti u vrhu prioriteta. Postoje mnoge prednosti marketinga ove vrste trgovine.

Pretraga proizvoda

Omogućavanje posetiocima da pretražuju i pregledaju vaše proizvode

Upravljanje inventarom

Efikasno upravljanje skladištem i inventarom zaliha

Plaćanje i kupovina

Sve firme koja prodaju proizvode u ofline prodavnici mogu da ih prodaju i u virtuelnoj

Nalozi klijenata

Mogućnost registrovanja klijenata i upravljanje njihovim privilegijama.

Upravljanje porudžbinama

Registrovanje porudžbinama i praćenje stanja do završetka isporuke.

Analiza prodaje

Analiza dobiti i prometa, izveštaji o prodaji robe, izveštaj o ostvarenom prometu po raznim parametrima

Izrada internet prodavnice planiranje

Od privlačenja pažnje kupaca, preko praćenja konverzija i masovnog saobraćaja, e-trgovina igra bitnu ulogu u vašem master planu online poslovanja. Platforme za internet prodaju omogućavaju da proširite domet, da prodajete proizvode ili pružate usluge širom sveta.

Pomoću Online prodavnice imate pristup globalnom tržištu, ističete proizvode i usluge koje želite prikazati, čineći ih još atraktivnijim. Takođe možete da prilagodite svoje promotivne akcije.

Našim klijentima pružamo platforme koje sadrže estetski dizajnirana rešenja za jednostavnu i efikasnu ponudu proizvoda i usluga, profitabilno i uspešno. Naša integrisana rešenja čini kompletan, funkcionalan sajt spreman za obradu narudžbi, praćenje i upravljanja proizvodima.

Neka i vaše internet poslovanje doživi ogroman rast i prihode uz pomoć online prodaje.

Koristeći vrhunski dizajn koji je prilagođen stilu vašeg brenda, klijentima pružimo prilagođena rešenja za trgovinu putem interneta. Integrišemo moderne koncepte i formule koje pokreću prodaju, promet i šire svest o robnoj marki – od samog pokretanja online biznisa.

Planiramo strategije koje poboljšavaju prodaju, privlače posetioce i izgrađuju lojalnost kupaca kako bi prisustvo brenda bilo relevantno i savremeno.

Primenjujemo strategije digitalnog marketinga marketinga putem e-pošte i kampanje za društvene mreže da bi se generisao veći domet. Ciljanje određene publike, upravljanje budžetima u kampanjama, kreiranje privlačnog sadržaja da bi se povećao rast branda u svakom aspektu.

Jednostavno lansirate proizvode kako biste brže od tradicionalne prodaje dosegli potencijalne i postojeće kupce. Novi i lojalni kupci definitivno će ceniti internet iskustvo gde mogu lako da se kreću, razumeju vaše koncepte i ideje.

Sa iskustvom u razvoju internet prodavnica, kreiramo prodavnice koje omogućavaju veliki broj proizvoda i veliki obim prometa posetilaca. Kvalitetan web sajt ostavlja prvi utisak.

Kupovina putem web prodavnica je efikasan način za interakciju sa klijentima ili kupcima. Naši stručnjaci za digitalnu trgovinu posvećeni su razumevanju vašeg poslovanja.

Bilo da vam treba savetovanje o internet prodaji ili želite nadograditi postojeći sajt, pomoći ćemo vam da napravite lokaciju prilagođenu vašim poslovnim potrebama i individualnim zahtevima.

Želite da razgovaramo o ciljevima vašeg preduzeća! Uvek smo spremni da pomognemo da postignete rezultate izradom moderne internet prodavnice. Bilo da ste mali, lokalni startup ili velika kompanija koja želi da se još više proširi, imate istu strast – uspeh.

Naša je inspiracija je razvijanje strategija za rast i brendiranje preduzeća. Brendovi poput vas nas drže i motivišu za kreativan rad!

Zakažite sastanak s nama na kojem bismo analizirali poslovanje, razgovarali o ciljevima vašeg brenda i istražili strategije koje su apsolutno najbolje za poslovanje.

Neophodna Vam je Internet prodavnica?

Želite da promovišete proizvode i usluge?