Da li vam je potrebna kvalitetna internet prodavnica?

internet-prodavnica

Ako imate proizvode za prodaju ili pružate usluge, važno je da imate dobro dizajniranu, sveobuhvatnu i funkcionalnu Internet prodavnicu.

Kako većina uspešnih maloprodajnih marki i prodavnica ulazi u digitalni prostor, zastupljenost web prodavnica je sve veća. U stvari, danas mnogi brendovi i startap-ovi zapravo započinju prodaju i marketing putem interneta, preskakajući tradicionalnu trgovinu.

Kada je u pitanju rast maloprodaje, e-trgovina je definitivno put kojim treba ići, od širenja svesti robne marke, pronalaženja kupaca i pokretanja prodaje / prometa.

E-trgovina je jednostavno platforma koja kupcima i posetiocima pruža pogodan i organizovan način za kupovinu proizvoda na internetu i / ili pristup relevantnim informacijama.

Prema poslednjim istraživanjima, sve više korisnika voli da kupuje putem interneta, a prosečan pojedinac provodi često i više od 5 sati nedeljno kupujući na raznim veb lokacijama.

Možete li zamisliti koliko prodaje i prometa može da generiše veb sajt sa efikasnom platformom na kojoj je postavljen vaš brend? Kao vlasniku preduzeća, marketing e-trgovine trebao bi biti prioritetni kanal vašeg brenda. Postoje mnoge zadivljujuće prednosti marketinga ove vrste trgovine.

Pretraga proizvoda

Omogućavanje posetiocima da pretražuju i pregledaju vaše proizvode

Upravljanje inventarom

Efikasno upravljanje skladištem i inventarom zaliha

Plaćanje

Sve firme koja prodaju proizvode u ofline prodavnici mogu da ih prodaju i u virtuelnoj

Nalozi klijenata

Mogučnost registrovanja klijenata u upravljanje njihovim privilegijama.

Upravljanje porudžbinama

Registrovanje porudžbinama i praćenje stanja do završetka isporuke.

Analiza prodaje

Analiza dobiti i prometa, izveštaji o prodaji robe, izveštaj o ostvarenom prometu po raznim parametrima

Izrada internet prodavnice planiranje

Od privlačenja pažnje kupaca, preko praćenja konverzija i masovnog prometa, e-trgovina igra bitnu ulogu u vašem master planu online poslovanja. Platforma e-trgovine omogućava da proširite domet, da prodajete svoje proizvode ili pružate usluge širom sveta.

Od privlačenja pažnje kupaca, preko praćenja konverzija i masovnog prometa, e-trgovina igra bitnu ulogu u vašem master planu online poslovanja. Platforma e-trgovine omogućava da proširite domet, da prodajete svoje proizvode ili pružate usluge širom sveta.

Imate pristup većem tržištu nego da se bavite isključivo lokalnim biznisom. Pomoću Online prodavnice, ističete proizvode i usluge koje želite prikazati, čineći ih još atraktivnijim. Takođe možete da prilagodite svoje promotivne akcije.

Našim klijentima pružamo platformu koja sadrži estetski dizajnirano rešenje za jednostavnu ponudu proizvoda i usluga efikasno, profitabilno i uspešno. Naše integrisano veb rešenja čini kompletan, funkcionalan veb sajt spreman za obradu narudžbi, omogućavanje praćenja i upravljanja proizvodima. Neka i vaše internet poslovanje doživi ogroman rast i prihode koje su naša rešenja donela mnogim klijentima.

Koristeći vrhunski dizajn koji je 100% prilagođen stilu vašeg brenda, klijentima pružimo trgovinu putem interneta prilagođenu korisnicima. Integrišemo moderne koncepte i formule da bi pokrenuli promet, prodaju i svest o robnoj marki od samog pokretanja vašeg online biznisa.

Ne samo što stvaramo strategije da privučemo posetioce na mreži, već nastojimo da izgradimo lojalnost kupaca, poboljšamo načine prodaje i taktike kako bi prisustvo vašeg brenda bilo relevantno i moderno.

Primenjujemo strategije marketinga putem e-pošte i kampanje za društvene mreže da bismo generisali veći domet. Naš tim stručnjaka za društvene medije može ciljati određenu publiku, upravljati budžetima i stvarati privlačan sadržaj da bi se povećao rast vašeg branda u svakom aspektu.

Jednostavno lansiramo vaše proizvode i / ili usluge kako biste brže od tradicionalne prodaje dosegli potencijalne i postojeće kupce. Vaši novi i odani kupci definitivno će ceniti internet iskustvo kroz koje mogu lako da se kreću, razumeju vaše koncepte i ideje i potpuno se angažuju.

Dozvolite našim veb programerima, grafičkim dizajnerima i SEO stručnjacima da rade na rešenju za e-trgovinu, koje najbolje funkcioniše sa vašim specifičnim poslovnim ciljevima. Sa iskustvom u razvoju internet prodavnica, razvijamo i integrišemo formule koje omogućavaju veliki broj proizvoda i veliki obim prometa posetilaca.

Ne samo da ćemo razviti upečatljiv, kvalitetan veb sajt koji će ostaviti prvi utisak, već još važnije, naš profesionalni rad će vam doneti rezultate.

Kupovina putem web prodavnica je efikasan način za interakciju sa klijentima ili kupcima. Naši stručnjaci za digitalnu trgovinu posvećeni su razumevanju vašeg poslovanja u najvećoj meri.

Bilo da vam treba savetovanje o e-trgovini ili samo želite nadograditi postojeći sajt, pomoći ćemo vam da napravite veb lokaciju prilagođenu vašim poslovnim potrebama i individualnim zahtevima.

Bitno je znati da je vaš sajt najvažnija komponenta vašeg online poslovanja. Da biste osigurali da optimizirate prisustvo pretraživača i omogućite da se vaša onlajn prodavnica poveže sa potencijalnim kupcima, pomoćićemo vam u svakom aspektu izgradnje efikasne platforme za e-trgovinu sa alatima prilagođenim korisnicima koji osiguravaju da vaš digitalni dućan neometano i uspešno funkcioniše.

Želimo da čujemo o ciljevima vašeg preduzeća! U Alt Softu uvek smo spremni da pomognemo da postignete rezultate izradom vaše baze korisnika na mreži. Bez obzira da li ste mali, lokalni startup ili velika kompanija koja želi da se još više proširi, imate istu strast – uspeh.

Razvijanje strategije za brendiranje preduzeća da rastu naša je inspiracija i jedva čekamo da započnemo. Brendovi poput vas nas drže i motivišu za veće mogućnosti. Od našeg posla do vašeg, zajedno možemo da rastemo eksponencijalno.

Zakažite sastanak danas s nama na kojem bismo analizirali vaše poslovanje, razgovarali o ciljevima vašeg brenda i istražili strategije koje su apsolutno najbolje za vaše poslovanje.