UX dizajn – stavovi i emocije koje posetilac sajta doživljava

ux-dizajn

UX dizajn se odnosi na korisničko iskustvo prilikom posete na web lokaciju. UX dizajn omogućava lako korišćenje i kretanje kroz prilagođen dizajn, tipografiju, jedinstvenu koordinaciju boja i brendiranje koje promovišu poslovanje na estetski privlačan način.

Više stope konverzije

Cilj poboljšavanja UX dizajna je povećanje stope konverzije. Oslanjajući se na posetioce kreirati sadržaj i dizajn koji uspostavlja verodostojnost.

Savršen dizajn piksela

Svi naši projekti uključuju dizajn kroz pravilno formulisanje margina, razmaka, rastojanja i tipografije.

Čisti pozivi na akcije

Ključna komponenta UX dizajna je upotreba CTA-a (Poziva na akciju.) Ovi pozivi garantuju da sve stranice imaju svrhu i usmeravaju korisnike tamo gde treba da odu.

Reaktivan dizajn

Kako tehnologije napreduje, korisnici sve više pregledavaju sajtove na različitim uređajima. To može uzrokovati probleme, jer različiti ekrani pružaju različita iskustva gledanja. Osigurajte da sajt bude prilagođen svim uređajima.

Naš pristup UX dizajnu

Bez obzira da li pravimo kompletan sajt ili vam pomažemo da optimizujete jednu stranicu, imamo isti postupak. Rešavamo probleme sa kojima se korisnici suočavaju kada dolaze na web lokaciju. Garantujemo pružanje besprekornog korisničkog iskustva za vaše korisnike.

Zašto je UX dizajn važan?

Niko ne želi da troši dragoceno vreme pokušavajući na zbunjujućim, pretrpanim stranicama. Korisnici koji posećuju sajtove sa lošim UX-om najčešće jednostavno odu i potraže druga rešenja.

Web stranica sa lošim UX iskustvom je štetan za poslovanje i uzrokuje da posetioci koji su možda bili zainteresovani za kupovinu ili korišćenje usluga promene mišljenje i potraže konkurenciju.

Da biste zaradili ili zadržali postojeće klijente, neophodan je lak pristup vašem sajtu. Ako je sajt neatraktivan, loše postavljen i sadrži niz prekinutih veza, posetioci koje ste privukli brzo će otići, povećavajući stopu napuštanja stranice.

Naš pristup u dizajnu je usmeren na posetioce

Kreiramo rešenja koja poboljšavaju kosničko iskustvo!