UX dizajn – stavovi i emocije koje posetilac sajta doživljava

ux-dizajn

UX dizajn se odnosi na korisničko iskustvo prilikom postete web lokacija. UX dizajn uključuje karakteristike koje omogućavaju lako korišćenje i gledanje kroz prilagođen dizajn, tipografiju, jedinstvenu koordinaciju boja i brendiranje koje promovišu vaše poslovanje na privlačan estetski način. Naš tim programera i dizajnera usko će sarađivati sa vama kako bi stvorio upečatljivo korisničko iskustvo.

Više stope konverzije

Naš cilj u primeni novog UX dizajna je povećanje stope konverzije. Oslanjajući se na vaše posetioce kreiramo sadržaj i dizajn koji uspostavlja verodostojnost.

Savršen dizajn piksela

Svi naši projekti uključuju savršen dizajn kroz pravilno formulisanje margina, razmaka, rastojanja i tipografije. Svaka stranica će se pojaviti tačno onako kako je zamišljena, bez izuzetaka.

Čisti pozivi na akcije

Ključna komponenta UX dizajna je stručna upotreba CTA-a (Poziva na akciju.) Ovi pozivi garantuju da će svaka stranica ima svrhu i usmeriti korisnike tamo gde treba da odu.

Reaktivan dizajn

Kako tehnologije napreduje, korisnici pregledavaju web sajtove na različitim elektronskim uređajima. To može uzrokovati probleme, jer različiti ekrani pružaju različita iskustva gledanja. Naš proces osigurava da je vaš sajt izgledati savršena na svim uređajima.

Naš pristup UX dizajnu

Bez obzira da li pravimo kompletan web sajt ili vam pomažemo da optimizujete jednu stranicu, sledimo isti postupak. Moramo da rešimo probleme sa kojima se korisnici suočavaju kada dolaze na vašu web lokaciju. Naš proces ima za cilj da reši taj problem. Naš pristup garantuje da pružamo besprekorno korisničko iskustvo za vaše lojane korisnike.

Zašto je UX dizajn važan?

Niko ne želi da troši dragoceno vreme pokušavajući da otkrije zbunjujuću, pretrpane stranice. Ljudi koji posećuju sajtove sa lošim UX-om najčešće jednostavno izađu i potraže drugačije rešenje.

Web stranica sa lošim UX iskustvom je štetna za vaše poslovanje i uzrokuje da posetioci koji su možda bili zainteresovani za kupovinu ili prijavu za uslugu u vašoj kompaniji promene mišljenje i potraže konkurenciju.

Da biste zaradili i zadržali postojeće klijente, neophodno je lak pristup vašoj web lokaciji. Ako je web lokacija neatraktivna, loše postavljena i sadrži niz prekinutih ili nedostajućih veza, posetioci koje ste privukli do vaše stranice brzo će otići, povećavajući stopu napuštanja stranice.