UX dizajn – stavovi i emocije koje posetilac sajta doživljava

ux-dizajn

UX dizajn se odnosi na korisničko iskustvo prilikom postete web lokacija. UX dizajn uključuje karakteristike koje omogućavaju lako korišćenje i gledanje kroz prilagođen dizajn, tipografiju, jedinstvenu koordinaciju boja i brendiranje koje promovišu poslovanje na privlačan estetski način. Naš programeri i dizajneri usko će sarađivati sa vama kako bi stvorili upečatljivo korisničko iskustvo.

Više stope konverzije

Cilj u primeni novog UX dizajna je povećanje stope konverzije. Oslanjajući se na posetioce kreiramo sadržaj i dizajn koji uspostavlja verodostojnost.

Savršen dizajn piksela

Svi naši projekti uključuju dizajn kroz pravilno formulisanje margina, razmaka, rastojanja i tipografije. Svaka stranica će se pojaviti tačno onako kako je zamišljena, bez izuzetaka.

Čisti pozivi na akcije

Ključna komponenta UX dizajna je stručna upotreba CTA-a (Poziva na akciju.) Ovi pozivi garantuju da svaka stranica ima svrhu i usmerava korisnike tamo gde treba da odu.

Reaktivan dizajn

Kako tehnologije napreduje, korisnici pregledavaju sajtove na različitim elektronskim uređajima. To može uzrokovati probleme, jer različiti ekrani pružaju različita iskustva gledanja. Naš proces osigurava da je sajt izgleda prilagođeno na svim uređajima.

Naš pristup UX dizajnu

Bez obzira da li pravimo kompletan web sajt ili vam pomažemo da optimizujete jednu stranicu, sledimo isti postupak. Rešavamo probleme sa kojima se korisnici suočavaju kada dolaze na web lokaciju. Garantujemo pružanje besprekornog korisničkog iskustva za vaše lojalne korisnike.

Zašto je UX dizajn važan?

Niko ne želi da troši dragoceno vreme pokušavajući da otkrije zbunjujuću, pretrpane stranice. Korisnici koji posećuju sajtove sa lošim UX-om najčešće jednostavno odu i potraže druga rešenja.

Web stranica sa lošim UX iskustvom je štetna za poslovanje i uzrokuje da posetioci koji su možda bili zainteresovani za kupovinu ili prijavu za uslugu promene mišljenje i potraže konkurenciju.

Da biste zaradili i zadržali postojeće klijente, neophodno je lak pristup vašoj web lokaciji. Ako je sajt neatraktivan, loše postavljen i sadrži niz prekinutih ili nedostajućih veza, posetioci koje ste privukli do vaše stranice brzo će otići, povećavajući stopu napuštanja stranice.