Personalizovane, segmentirane i ciljane marketinške kampanje pomoću emaila

email-marketing

Email marketing je jedan od najefikasnijih i najuspešnijih načina za pronalaženje novih kupaca, pretvaranje posetioca u kupce i generisanje ponovljene prodaje od postojećih klijenata. Uz pomoć prave email marketing strategije, imaćete dobar procenat konverzija.

Da li tražite novi kanal za pružanje informacija o prodaji, reklamiranje događaja ili značajnih stavki vašeg preduzeća? Ako ste odgovorili sa da, trebate razmotriti e-mail marketing. Marketing putem elektronskih poruka je proces slanja pretplatnicima pošte, novosti, specijalnih ponuda i drugih stavki koje bi ih mogle zanimati.

Kampanje putem e-pošte omogućavaju da ostanete u kontaktu sa trenutnim i potencijalnim kupcima, da ih informiše o poslovanju.

Ako se pravilno izvodi, email marketing je odličan način da u kratkom roku dosegnete veliku publiku! Kada želite da izgradite snažne odnose sa klijentima, važno je da imate efikasan alat za komunikaciju sa korisnicima.

Marketinška kampanja putem e-pošte je u stvari slanje odgovarajućeg sadržaja hiljadama ljudi a da se pritom zadrži određeni stepen lične interakcije.

Kako funkcioniše email marketing?

Kreiramo kvalitetan sadržaj koji angažuje i koji ostavlja trajan utisak kod vaših pretplatnika. Kada pravite marketinški plan, izuzetno je važno osigurati da aktivno razvijate bazu podataka elektronskih adresa od onih koji žele da se pretplate. Klijenti vole da im stižu ekskluzivne ponude i informacije i zato je potrebno nekoliko puta mesečno slati takve mailove.

Koristimo programe za automatizaciju kao što je MailChimp. Ovi programi osiguravaju da proces email marketinga bude u skladu sa propisima.

Odlučivanje o kampanji za marketing pomoću e-pošte

Kada birate pravu agenciju za email marketing, odlučiti se za onu koja ispunjava vaše jedinstvene standarde. U Alt Softu želimo da svi naši klijenti uspeju. Od postavljanja i upravljanja nalogom do kreiranja sadržaja koji odgovara brendu vašeg preduzeća, naša kompanija je spremna da započne sa vama!

Ako ste spremni za email marketing, kontaktirajte nas još danas. Rado ćemo odgovoriti na bilo koja pitanja u vezi ove vrste marketinga!

Koristite email kao važno sredstvo komunikacije u online poslovanju

Kako da organizujete Vašu kampanju?