Vaš sajt treba da izgleda odlično, bez obzira na uređaj koji se koristi

responsive-webdizajn

Šta je Responsive dizajn

Responsive dizajn je pristup koji se koristi da se osigura da sajt izgleda dobro na različitim uređajima. Posetioci sve više pregledavaju stranice na različitim platformama. Zbog toga je važno da osigurate da sajt izgleda apsolutno najbolje kada se prikazuje na svim uređajima, bilo da su to desktop računari, laptopovi, mobilni telefoni, tableti.

Sajt treba da bude spreman za mobilne uređaje i tablete bez potrebe za kreiranjem skupih, prilagođenih dizajna za svaki uređaj odvojeno.

Ključne prednosti Responsive dizajna

Prilagođeni dizajn omogućava da se napravi sajt koji radi na različitim uređajima. Pruža isto korisničko iskustvo, navigaciju, praktičnost i vizuelnu estetiku dosledno u svim veličinama ekrana, orijentacijama i pregledačima.

Mobile Friendly web dizajn

Od laptopova i računara do smart telefona i tableta, ima mnogo stvari koje treba uzeti u obzir prilikom dizajniranja strana za različite ekrane. Kada su u pitanju mali ekrani poput pametnih telefona, od ključne je važnosti da dizajn za mobilne uređaje bude efikasan i privlačan za posetioce, da pravilno gledaju i kreću se kroz njega.

Danas skoro svi imaju telefone. Od društvenih medija do pretraživanja na mreži. Presudno je da ostavite utisak kada je u pitanju web sajt vašeg brenda koja se pregledava na mobilnom uređaju.

Sa ograničenim prostorom i kraćim rasponom pažnje koje treba razmotriti prilikom gledanja na mobilnom uređaju, mora se dizajnirati jedinstvena strukture za rad.

Ključ je pojednostavljenje fizičke strukture u pogledu informacija i funkcionalnosti. Zapamtite, posetioci traže isto iskustvo koje imaju prilikom koriščenja računara i laptopa ali uz pogodnost malog ekrana.

Alt Soft poseduje kreativan tim programera za web i mobilne aplikacije, kao i grafičke dizajnere, stručnjake za društvene medije i kopirajtere koji rade zajedno na poboljanju dizajna prilagođenog mobilnim uređajima.

Prilikom dizajniranja digitalne mobilne strukture pazimo na svaki detalj za poboljšanje iskustva korisnika. Naš prioritet je da kontrolni tasteri, aktivne veze, kao i sadržaj i grafika budu funkcionalni i čitljivi. Pored toga, svaka struktura koju dizajniramo jednostavna je za kretanje kroz više podstranica.

Pratimo Google analitiku za dodatne informacije kada je u pitanju dizajn prilagođen mobilnim uređajima. Google favorizuje optimalan sadržaj, čitljive grafike i slike koje se brzo učitavaju. Radimo na rešenjima da osiguramo optimalan i efikasan dizajn za svakog klijenata.

Mobile Friendly kod i dizajn

Naši programeri i dizajneri poseduje specifične tehnike i stručnost kada je u pitanju HTML, jedinstveni URL i još mnogo toga. Mobilni korisnici traže da informacije nađu brzo, i dostupno.

U današnjem svetu tehnologija važno je da budete uključeni u sve veći asortiman uređaja koji dolaze sa različitim setom ekrana. Sa potpuno prilagodljivim dizajnom, vaše mobilne stranice biće prikazane za bilo koju kombinaciju lokacije, uređaja.

Dizajn prilagođavamo potrebama i zahtevima brendova. Uz kombinaciju SEO sadržaja i vizuala sa privlačnim funkcijama i prikazima proizvoda za generisanje čistog i modernog izgleda.

70% novog saobraćaja dolazi od mobilnih uređaja

Da li je vaš sajt optimizovan za mobilne? S obzirom da se web lokacijama svakodnevno pristupa na mobilnim uređajima, presudno je da je lokacija bude dizajnirana da podjednako dobro funkcioniše kao i na ostalim uređajima.

Web sajt koji je kreiran za mobilne uređaje ne samo da je prilagođen za komunikaciju sa potrošačima, već daje i prvi utisak za kupce koji uče o vašem brendu i onome što može ponuditi.

Mobile-Friendly“ je jedno od značajnih novih ažuriranja koje je Google objavio 2015. godine. Adaptivni dizajn nije luksuzni dodatak, već je neophodan aspekt svakog brenda.

Kao marketinška agencija nudimo širok spektar usluga dizajna i razvoja koji pružaju prilagođeno iskustvo vašem brendu i ciljanoj publici. Kroz stalne konsultacije, sarađujemo da izradimo savršeni plan kada je u pitanju mobilni dizajn.

Dok analiziramo i istražujemo analitiku, možemo odrediti celokupni izgled vašeg brenda i odlučiti da li se radi o jednostavnoj informativnoj stranici ili kompleksnoj multimedijalnoj stranici.

Nudimo sve aspekte profesionalnih dizajna stranica koje uključuju SEO, kreiranje odredišnih stranica, mikro-dizajn, dizajn web lokacija za mala preduzeća, pa sve do kompleksnog dizajna i razvoja portala.

Prilagođeni mobilni dizajn

Svaki sajt koji dizajniramo je prilagođen potrebama naših klijenata. Svaki dizajn je na svoj način jedinstven i moramo biti sigurni da je svaki detalj koji uđe u dizajn efikasan.

Kroz kombinaciju jakog sadržaja i vizuala, prikazujemo karakteristike proizvoda i prednosti vaših usluga u atraktivnom izgledu, sa korisničkim navigacionim sistemom.

Super fleksibilan

Responsive dizajn pruža fleksibilna rešenja koja su fluidna, što znači da se sadržaj prilagođava slobodno i efikasno formira pravilnu strukturu u različitim rezolucijama, u rasponu od većih ekrana do manjih.

Poboljšan SEO

Budući da imate samo jednu web lokaciju za optimizaciju, to znatno olakšava SEO. Ne treba da brinete o sadržaju na više web sajtova i zato vaši SEO rezultati mogu lakše da se optimizuju.

Laka navigacija

Reaktivan dizajn omogućava čistu navigaciju koja je jednako jednostavna za pregledavanje na različitim ekranima što znači da posetioci mogu da se kreću po stranicama sa minimalnim promenama.

Korisničko iskustvo

Responsive dizajn poboljšava korisničko iskustvo što se održava na pozitivnu percepciju vašeg brenda i poslovanja i povećava stopu konverzije.

Kvalifikovani tim

Vašim projektom će upravljati talentovani i iskusni tim koji razume zahteve i radi neprestano na rešenjima dizajniranja web stranica. Kreiramo čist i jasan dizajn, sa interfejsom koji je reaktivan. Slike i tekst se skaliraju na različitim rezolucijama veličina ekrana desktop i mobilnih uređaja.

Proces dizajniranja web stranica

Racionalan i fleksibilan pristup dizajnu omogućava nam da garantujemo brzi završetak projekata. Bez obzira na poslovne zahteve, naš tim će raditi na pronalaženju najefikasnijih rešenja.

Analiza zahteva

Prvo ćemo zakazati sastanak sa vama i razgovarati o vašem poslu kako bismo razumeli ciljeve sajta. Prikupićemo sve informacije koje su nam potrebne za projekat i kreiraćemo predloge na osnovu vaših očekivanja, definisaćemo vremenski okvir, okvirne troškove i trajanje.

Tehnologije sa kojima radimo

Svako preduzeće ima različite zahteve koji se ne mogu ispuniti korišćenjem jedne web tehnologije koja odgovara svima. Radimo sa najnovijim tehnologijama u cilju brzog učitavanja sajtova.

Prednosti responsive web sajta:

– Kada se učita, web sajt automatski promeni veličinu kako bi se prilagodio rezoluciji uređaja,

– Pretraživači preferiraju prilagodljive sajtove i rangiraju ih više, indeksiranje se odvija brže od onih koji nisu optimizovani.

– Navigacija stranica je jednostavna i proces kupovine na e-commerce sajtovima je mnogo brži.

– Kako studije pokazuju, responsive dizajn povećava stopu konverzije do 35%, u poređenju sa sajtom koji nije optimizovan za mobilne uređaje.

Bez obzira da li želite da kreirate dizajn prilagođen mobilnim uređajima za web lokaciju svog brenda ili jednostavno samo želite da poboljšate onaj koji trenutno imate, dopustite našim dizajnerima i stručnjacima da razviju dizajn koji povećava prodaju, promet i svest o robnoj marki.

Mi volimo da radimo sa svim brendova da poboljšamo njihove ciljeve dok se pridržavamo njihovih vrednosti i misije. Zakažite sastanak za konsultacije kako biste razgovarali o planu da vaše preduzeće bude tamo gde treba da bude!

Unapredite korisnička iskustva na svim uređajima?

Želite da Vaš web sajt bude prilagodljiv?