Vaš sajt treba da izgleda odlično, bez obzira na uređaj koji se koristi

responsive-webdizajn

Šta je Responsive dizajn

Responsive dizajn je pristup koji se koristi da osigura da sajt izgleda dobro na različitim uređajima. Posetioci sve više gledaju stranice na različitim platformama. Zbog toga je važno osigurati da sajt izgleda apsolutno najbolje kada se prikazuje na svim uređajima, bilo da su to desktop računari, laptopovi, mobilni telefoni ili tableti.

Sajt treba da bude spreman za mobilne uređaje i tablete bez potrebe za kreiranjem skupih, prilagođenih dizajna za svaki uređaj odvojeno.

Ključne prednosti Responsive dizajna

Prilagođeni dizajn omogućava pravljenje sajta koji radi na različitim uređajima. Pruža isto korisničko iskustvo, navigaciju, praktičnost i vizuelnu estetiku dosledno u svim veličinama ekrana, orijentacijama i pregledačima.

Mobile Friendly web dizajn

Od laptopova i računara do smart telefona i tableta, ima mnogo stvari koje treba uzeti u obzir prilikom dizajniranja. Kada su u pitanju mali ekrani poput pametnih telefona, od ključne je važnosti da dizajn bude efikasan i privlačan za posetioce, da pravilno gledaju i kreću se kroz njega.

Danas skoro svi imaju telefone. Od društvenih medija do pretraživanja na mreži. Važno je da ostavite utisak na sajtu vašeg brenda kada se gleda na mobilnom uređaju.

Prilikom gledanja na mobilnom uređaju, mora se dizajnirati jedinstvena strukture za rad. Ograničeni prostor sa kraćim rasponom pažnje koje treba razmotriti.

Ključ je pojednostavljenje strukture u pogledu informacija i funkcionalnosti. Zapamtite, posetioci traže isto iskustvo koje imaju prilikom koriščenja računara i laptopa ali uz pogodnost malog ekrana.

Posedujemo kreativan tim programera za web i mobilne aplikacije, kao i grafičke dizajnere, stručnjake za društvene medije i kopirajtere koji rade zajedno na poboljanju dizajna prilagođenog mobilnim uređajima.

Prilikom dizajniranja mobilne strukture pazimo na sve detalje koji poboljšavaju iskustva korisnika. Naš prioritet je da kontrolni tasteri, aktivne veze, kao i sadržaj i grafika budu funkcionalni i čitljivi. Svaka struktura koju dizajniramo jednostavna je za kretanje kroz više podstranica.

Pratimo Google analitiku za dodatne informacije u vezi dizajna prilagođenog mobilnim uređajima. Google favorizuje optimalan sadržaj, čitljive grafike i slike koje se brzo učitavaju. Radimo na rešenjima koja osiguravaju optimalan i efikasan dizajn za svakog klijenata.

Mobile Friendly kod i dizajn

Naši programeri i dizajneri imaju tehnike i stručnost kada je u pitanju HTML, jedinstveni URL i još mnogo toga. Mobilni korisnici traže da informacije nađu brzo, i dostupno.

U današnjem svetu tehnologija važno je da uključite veći asortiman uređaja koji dolaze sa različitim setom ekrana. Sa potpuno prilagodljivim dizajnom, vaše mobilne stranice biće prikazane za bilo koju kombinaciju lokacije, uređaja.

Dizajn prilagođavamo potrebama i zahtevima brendova. Uz kombinaciju SEO sadržaja i vizuala sa privlačnim funkcijama i prikazima za generisanje čistog i modernog izgleda.

70% novog saobraćaja dolazi od mobilnih uređaja

Da li je vaš sajt optimizovan za mobilne? Web sajt koji je kreiran za mobilne uređaje ne samo da je prilagođen za komunikaciju sa potrošačima, već daje i prvi utisak za kupce koji uče o vašem brendu i onome što možete ponuditi.

Dok analiziramo i istražujemo analitiku, možemo odrediti celokupni izgled vašeg brenda i odlučiti da li se radi o jednostavnoj informativnoj stranici ili kompleksnoj multimedijalnoj stranici.

Profesionalni dizajn koji uključuju SEO, kreiranje odredišnih stranica, mikro-dizajn, dizajn web lokacija za mala preduzeća, pa sve do kompleksnog dizajna i razvoja portala.

Prilagođeni mobilni dizajn

Svaki sajt koji dizajniramo je prilagođen potrebama naših klijenata. Svaki dizajn je na svoj način jedinstven i moramo biti sigurni da je svaki detalj koji uđe u dizajn efikasan.

Super fleksibilan

Responsive dizajn pruža fleksibilna rešenja koja su fluidna, što znači da se sadržaj prilagođava slobodno i efikasno formira pravilnu strukturu u različitim rezolucijama, u rasponu od većih ekrana do manjih.

Laka navigacija

Reaktivan dizajn omogućava čistu navigaciju koja je jednako jednostavna za pregledavanje na različitim ekranima što znači da posetioci mogu da se kreću po stranicama sa minimalnim promenama.

Korisničko iskustvo

Responsive dizajn poboljšava korisničko iskustvo što se održava na pozitivnu percepciju vašeg brenda i poslovanja i povećava stopu konverzije.

Kvalifikovani tim

Vašim projektom će upravljati tim koji razume zahteve i radi neprestano na rešenjima dizajniranja web stranica. Kreiramo čist i jasan dizajn. Slike i tekst se skaliraju na različitim rezolucijama veličina ekrana desktop i mobilnih uređaja.

Proces dizajniranja web stranica

Racionalan i fleksibilan pristup dizajnu omogućava da garantujemo brzi završetak projekata. Bez obzira na poslovne zahteve, radićemo na pronalaženju najefikasnijih rešenja.

Analiza zahteva

Prvo ćemo zakazati sastanak sa vama i razgovarati o vašem poslu kako bismo razumeli ciljeve sajta. Prikupićemo sve informacije koje su nam potrebne za projekat i kreiraćemo predloge na osnovu vaših očekivanja, definisaćemo vremenski okvir, okvirne troškove i trajanje.

Tehnologije sa kojima radimo

Svako preduzeće ima različite zahteve koji se ne mogu ispuniti korišćenjem jedne web tehnologije koja odgovara svima. Radimo sa najnovijim tehnologijama u cilju brzog učitavanja sajtova.

Prednosti responsive web sajta:

– Kada se učita, web sajt automatski promeni veličinu kako bi se prilagodio rezoluciji uređaja,

– Pretraživači preferiraju prilagodljive sajtove i rangiraju ih više, indeksiranje se odvija brže od onih koji nisu optimizovani.

– Navigacija stranica je jednostavna i proces kupovine na e-commerce sajtovima je mnogo brži.

– Kako studije pokazuju, responsive dizajn povećava stopu konverzije do 35%, u poređenju sa sajtom koji nije optimizovan za mobilne uređaje.

Bez obzira da li želite da kreirate dizajn prilagođen mobilnim uređajima za web lokaciju svog brenda ili jednostavno samo želite da poboljšate onaj koji trenutno imate, dopustite našim dizajnerima i stručnjacima da razviju dizajn koji povećava prodaju, promet i svest o robnoj marki.

Mi volimo da radimo sa svim brendova u cilju poboljšanja njihovih ciljeva dok se pridržavamo njihovih vrednosti. Zakažite sastanak za konsultacije da bismo razgovarali kako da vaše preduzeće bude tamo gde treba da bude!

Unapredite korisnička iskustva na svim uređajima?

Želite da Vaš web sajt bude prilagodljiv?