Digitalni Konsalting – savetovanje u vezi uspeha u digitalnom poslovanju

digitalni-konsalting

Poslovni svet sve bržim tempom ide digitalnim putem. Zato je važno da shvatite šta je digitalni konsalting i zašto bi svaka kompanija trebalo da ga ima.

Digitalni konsultanti ne savetuje poslovanje u tradicionalnom smislu. Oni pomažu u tome kako i gde bi vaše preduzeće trebalo da postoji digitalnom svetu. Digitalni prostor obuhvata sve što je povezano na mreži, poput web sajtova, mobilnih telefona, internih mreža i mnogih drugih opcija koje trenutno postoje.

S tim u vezi, evo 7. razloga zbog kojih vašoj kompaniji treba digitalni konsalting:

1. Digitalni konsultanti prate trendove

Digitalni svet, trendovi i tehnologija se menjaju svakodnevno, tako da će sve kompanije pre ili kasnije morati da nađu odgovore kako se te promene odnose na njih. Ti odgovori su jedinstveni za svako preduzeće. Nekima će odgovarati pojačano prisustvo na socijalnim mrežama, drugi će kreirati kampanje uz pomoć oglašavanja na pretraživačima…

Internetski pejzaž se menja konstantno i treba držati korak sa tim. Kao digitalni savetnici, fokusiraćemo se na to kako digitalne promene utiču na vaše poslovanje i naćićemo odgovore kako da postupite u skladu sa tim.

2. Digitalni konsultanti kreiraju strategije koje izvršavaju vaše poslovne ciljeve

Možda imate tim od 2, 5 ili 20 zaposlenih koji treba da upravljaju vašim digitalnim poslom.. Strategija je razumevanje najbolje kombinacije tehnologija i platformi za vaše poslovanje, kako postići maksimalnu efikasnost i koji treba da budu vaši sledeći potezi. Vaš tim može biti sjajan u angažovanju i stvaranju sadržaja, ali to ne znači da bi trebalo da kreira strategijske odluke.

3. Digitalni konsultanti su povoljni

Razmislite koliko bi koštalo angažovanje internog SEO stručnjaka, urednika društvenih medija, web dizajnera, eskperta za oglašavanje, videoproducenta i programera koji bi se bavili vašim mnogobrojnim digitalnim aktivnostima?

Morali biste ulagati u ljudske resurse da zaposlite ove ljude, intervjuišete i obučite ih, dajete im plate i naknade za sve. Bolje je sarađivali sa digitalnom agencijom koja nudi sve ove usluge i koja može da odgovori na vaše potrebe; plaćati mnogo manje za isti posao, bez svih internih troškova.

4. Digitalni konsultanti pomažu vam da budete u toku s konkurencijom

Da li je vaša konkurencija prisutna na društvenim mrežama, da li su kreirali sopstvenu aplikaciju, da li je njihov sajt prilagođen korisnicima mobilnih telefona i tablet računara? Posao digitalnog konsultanta je da prati sve i obaveštava vas kada zaostajete, daje preporuke šta treba da radite da budete nekoliko koraka ispred svojih konkurenata.

Dobar digitalni savetnik vrši istraživanje da vidi gde konkurencija ulaže svoje vreme i novac i obavestiće vas da li je vredno da pratite te korake.

5. Digitalni konsultanti osiguravaju da web lokacija uvek bude ažurna

Jedna od važnijih dužnosti digitalnih konsultanata je da osiguraju da sajt izgleda i funkcioniše na najbolji način, u svakom trenutku. Vaši kupci su na web lokaciji 24/7 i postoje stalni izazovi u pogledu toga kako bi sajt trebalo da izgleda i deluje.

Želite izgled koji predstavlja brend, vaše trenutno poslovanje i onaj koji prenosi vašu priču da bi postigao ciljeve. Želite nekoga koga možete nazvati ako pođe nešto po zlu i kada je potrebno trenutna ispravljanje, bez obzira na problem.

6. Digitalni konsultanti pomožu prilikom izbora novih tehnologija

Da li treba da napravim svoju online prodavnicu koristeći Magento, WordPress ili Drupal? Da li treba da napravim sajt koristeći WordPress ili treba nešto robusnije na nekoj drugoj platformi? Posao digitalnog konsultanta je da pomogne da shvatite najbolje gde se nalazite.

7. Digitalni konsultant je vaš partner

Kako se svet menja i kreće stazama interneta, tako vam trebaju i konsultantske usluge. Pronađite partnera kojem možete verovati, čija je specijalnost uspeh online poslovanja na mreži. Koristite najnovije tehnologije za pojednostavljenje svog radnog dana, koristite ispravne prodajne platforme da angažujete ključne korisnike i kupce.

Digitalni Konsultant pruža usluge savetovanja o svim oblicima digitalnog poslovanja:

– e-biznis, e-komunikacije, e-marketing, online prodaja i e-trgovina.

– digitalna transformacija poslovanja

– definisanje strategija i planova online poslovanja

– edukacija zaposlenih

– testiranje pristupačnosti web sajta

– izrada web stranica

– revizije sadržaja

– online marketinški planovi

– testiranja web stranica

– optimizacija za pretraživače (SEO)

– stručne recenzije sajtova

– analiza i izveštavanje o povratnim informacijama

– dizajn arhitekture informacija

– analiza dobavljača e-usluga

Dobar konsultant treba da postane vaš pouzdan partner. Javite nam se slobodno za konsultacije.

Želite da koristite Internet
za poslovne ciljeve

Daćemo Vam odgovore na sva pitanja!